klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

2020-04-15

Inställda aktiviteter

Coronavirus-utbrottet påverkar hela världen och även Station Linné på Öland. Vi måste tyvärr meddela att vi ställer in vårens kommande aktiviteter.

På grund av pandemin har vi beslutat att alla guidningarna i maj och juni ställs in. Vi avvaktar med beslut om sommarens övriga guidningar då mycket kan hända till dess. Vi har erbjudit guidningar i naturen sedan 2000 men det känns som beslutet är vad som krävs i år.

Ni kan läsa mer på Folkhälsomyndigheten, Sveriges Radio eller SVT för nyheter om coronaviruset. Vi uppdaterar vår hemsida och Facebook med information så håll gärna koll. Under tiden så är ni välkomna att gå våra vandringsleder då naturen som tur är inte stänger!