klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Bo på Station Linné

Station Linné erbjuder boende med självhushåll men i år är stationen helt stängd.

På stationen finns sex tvåbädds- och två fyrbäddsrum med gemensamt kök, 4 toaletter och 3 duschar. Dessutom finns en forskarlägenhet med två tvåbäddsrum och eget labb med upp till tio sittplatser. Gäster har tillgång till referensbibliotek och internet. Under kontorstid kan vi hjälpa till med utskrifter. Dessutom kan man hyra arbetsbänkar, laboratorium (inkl. utensilier) med upp till 12 arbetsplatser och 20 sittplatser samt en föreläsningssal. Det finns även cyklar att hyra.

Boendet är i första hand till för forskare, studenter och lärare som vill bo på Öland för att t.ex. utföra fältarbete och undervisning. I mån av plats kan även privatpersoner få hyra rummen. Av denna anledning kan inte privatpersoner boka sitt boende på Station Linné tidigare än 14 dagar före ankomst.

Ta med egna lakan och handdukar (detta kan även hyras, men förbokas då gärna innan ankomst). Av såväl brandtekniska som hygieniska skäl är sovsäck ej tillåtet.


Medlemmar i föreningen Station Linné får 10% rabatt. Priser i svenska kronor och inklusive moms.

Klicka här för att se prislista »

Kontakta oss för ytterligare prisuppgifter och mer information.

Betalning sker kontant eller mot faktura (ej kort).
Eventuell avbokning ska ske senast tre dagar innan bokat logi.

?