klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

                                    

I vår butik på Station Linné finner du ett rikt utbud av entomologiskt material. Vi har bland annat håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer! Hos oss hittar du även böcker som exempelvis Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. Via hemsidan här kan du göra beställningar från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året.

Butiken hålls öppet i samband med våra publika aktiviteter och exkursioner – det är också här som vi träffas när vi ska ut på någon av våra spännande exkursioner. Under högsäsong, d.v.s. från och med midsommar och sex veckor framåt har vi dock utökade öppettider. Det går även bra att knacka på eller slå oss en signal innan; har vi tid och möjlighet så kommer vi och öppnar.

Betalning i butiken sker kontant, Swish eller mot faktura (ej kort).