klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Välkommen till vår butik och e-butik!                                

I vår butik på Station Linné finner du ett rikt utbud av entomologiskt material. Vi har bland annat håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer! Hos oss hittar du även böcker som exempelvis Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. Här säljs det även olika lokala delikatesser och för barnen har vi gott om pyssel, spel och böcker.

Via hemsidan här kan du göra beställningar från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du ser kategorierna här till vänster för e-butiken.

Butiken hålls hela året öppet vardagar 9:30-16:00. Det går även bra att knacka på någon av alla våra dörrar eller slå oss en signal innan; har vi tid och möjlighet så kommer vi och öppnar. Om ni är en grupp som vill komma när vi inte har öppet så går det bra att ringa i förhand och boka tid.

På grund av pandemin är butiken och caféet stängt tills vidare. Beställ här via nätet. Eller ring oss på 0485-38584 om ni har frågor eller vill inhandla något från butiken på plats så hjälper vi er!
Vi skickar beställda varor tisdagar.