klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Slaghåv rund (Sweep net) 45 cm

En slaghåv passar utmärkt till att svepa över gräs och buskar för att fånga insekter. Denna typ av håv är kraftigare och mer robust än en vanlig insektshåv vilket gör att den går bra att använda i ett tuffare klimat.

Här kan du köpa en rund slaghåv (utan skaft), 45 cm. För egentillverkade skaft eller till skaft med M5 skruvinfattning. Slaghåven är utrustad med dubbel tygpåse med mjuk, vit innertygpåse och mörkgrön yttre påse i tjock nylon.

Round sweep net (without handles), 45 cm. For handles with M5 screw (on order). Inner layer of the collecting bags is made of white monofil, outer layer of dark green polyamide textile fabric(dederon)

Pris: 735,00:- (Ink moms)

Lägg i varukorg