klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Nålar

Här på Station Linné erbjuder vi ett brett utbud av etikettnålar, insektsnålar och mikrostift i flera olika storlekar. Etikettnålar används till att fästa etiketterna med information om insekten exempelvis art och platsen som insekten hittades på, detta för att underlätta ditt arbete. Dessa säljs i förpackningar om 100 respektive 500 st.

Insektsnålar finns i olika storlekar från 000 till 7 och används till insekter. Du kan välja mellan att köpa ett kuvert med hundra nålar eller ett storpack med tusen insektsnålar. Mikrostift används till de insekter som är för små för våra insektnålar och finns i storlekarna 10 till 25.

FRAKTKOSTNAD TILLKOMMER.