klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Övrigt

Hos oss på Station Linné hittar du en mängd olika produkter inom entomologi som passar både för nybörjare och de som är lite mer erfarna inom området. Vi har bland annat pincetter av olika modeller såsom urmakapincett och pincett i bambuträ. Här hittar du även pergaminrullar som används för att hålla fast fjärilens vingar på spännbrädet på ett effektivt sätt. Vi har även monteringslim som du kan använda för att montera fast de insekter som inte går att nåla fast utan behöver sättas fast på monteringslappar. En annan produkt som är användbar inom detta område är vår nåltrappa som ger en jämn och snygg placering utav insekterna i din samling. Förutom dessa produkter hittar du här även linsburk, insektssug, pannlampa samt malaisefällor (beställningsvara).

FRAKTKOSTNAD TILLKOMMER