klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Våra guidningar och naturupplevelser

Station Linné erbjuder ett brett sortiment av naturupplevelser. Dels har vi under vår och sommar ett antal fasta guidetider för allmänheten, dels anordnar vi mot beställning naturupplevelser/guidningar för privata sällskap, företag och skolklasser.

I menyn till vänster finner du ett urval av de guidningar och naturupplevelser vi erbjuder! Självklart kan vi skräddarsy ett program efter just dina önskemål! Du kan även ladda ner årets program här (kommer inom kort).

Kontakta oss på  0485-385 84 eller info@stationlinne.se för att boka in dig på en guidning eller beställa en naturupplevelse.

 

Vandra på egen hand

Det finns tre fantastiskt fina vandringsleder med utgångspunkt från Station Linné. 2 km, 3 km och 6,5 km.
Inplastade kartor med text finns i skåpet på stationens västra gavel där informationstavlorna sitter. I länklistan här till vänster kan du läsa mer om var och en av vandringslederna, ladda hem ytterligare information och kartor gällande de tre lederna.