klart.se

klart.se

Vädret på Station Linné

Station Linné har en unik väderstatistik som sträcker sig ända tillbaka till 1964. Uppgifterna i statistiken omfattar flera parametrar, som t ex nederbörd, vind, mark- och lufttemperatur.

För Station Linnés gästforskare ingår detta som en extraresurs. Övriga kan köpa nämnda väderdata för en engångsavgift på 1 500:- och sedan 300:-/månad som önskas. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Orkidévandringar

Möt orkidéer som luras, bedrar och förför.

Under maj och början av juni gör vi vandringar på Ölands Stora Alvar när orkidéprakten är som störst. Under guidningen utforskar vi orkidéernas spännande värld, full av skönhet och överraskningar.

Orkidévandringar våren 2019

Tid: klockan 10-12. Vandringarna utgår från Station Linné.

Pris: Vuxen 240 kr,  barn (6-16) 60 kr

Denna aktivitet är mycket populär så boka din plats via Kontaktformuläret eller skriv till oss på epost info@stationlinne.se

Betalning sker kontant, Swish eller mot faktura (ej kort).


 

GRUPPBOKNING

Vi anordnar även orkidévandringar för grupper, se priser nedan. Programmet kan då också förlängas till en halvdag med besök vid våtmarker och möjlighet att se över 15 olika orkidéarter.

Pris 4 500 kr inkl moms för grupp upp till 15 personer, för fler personer tillkommer 240 kr/person (barn gratis). Halvdag 5 900 kr inkl moms.

Vi rekommenderar att ni bokar två guider för fler än 20 personer. Reducerade priser för skolklasser.

Krutbrännare i närbild