Välkommen till vår butik, café och e-butik!                                

I vår trevliga butik  hittar du en mängd fina Ölandsprodukter, fina affischer, fågelholkar och annat smått och gott!V i har förstås ett stort utbud av entomologiskt material för den insektsintresserade. Håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer.

Hos oss hittar du även böcker som exempelvis Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. För barnen har vi gott om pyssel, spel och böcker.

I vårt café finns god fika och glass. Du kan sitta inomhus i vår mysiga matsal eller ute i trädgården och njuta i vackert väder. 

Via hemsidan här kan du göra beställningar av entomologiskt  material från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du ser kategorierna här till vänster för e-butiken.

Vill du besöka butiken under de delar av året när vi har stängt så går det bra att knacka på någon av alla våra dörrar eller slå oss en signal innan; har vi tid och möjlighet så kommer vi och öppnar. Om ni är en grupp som vill komma när vi inte har öppet så går det bra att ringa 0485–385 84, på förhand och boka tid.


         

    

Vi öppnar butik och café skärtorsdagen 14/4 2022

Öppettider: Måndag-fredag 09.30-16.00 och lördag-söndag 09.30-15.00.

Varmt välkommen till oss!

Uppdaterad 2022-02-21

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår