Välkommen till vår butik, café och e-butik!                                

I vår trevliga butik hittar du en mängd fina Ölandsprodukter, fina affischer, fågelholkar och annat smått och gott! V i har förstås ett stort utbud av entomologiskt material för den insektsintresserade. Håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer. Hos oss hittar du även böcker som exempelvis Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. För barnen har vi gott om pyssel, spel och böcker.

I vårt café finns från vår till höst god fika och glass. Du kan sitta inomhus i vår mysiga matsal eller ute i trädgården och njuta i vackert väder. Vi håller öppet mars-oktober.

Via hemsidan här kan du göra beställningar av entomologiskt  material från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du ser kategorierna här till vänster för e-butiken.

Vi återkommer snart med säsongens öppettider.

E-butiken är förstås alltid öppen. Men, vill du besök butiken och köpa något kan du slå en signal på 0485-385 84 måndag-fredag 10.00-15.00 så öppnar vi dörren för dig!

Varmt välkommen till oss och tack för att du stödjer svensk forskning!

 

    

 

Uppdaterad 2022-10-10

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår