Välkommen till vår butik & café!

 

I vår trevliga butik hittar du en mängd fina Ölandsprodukter, fina affischer, smycken, vantar, fågelholkar och mycket annat! Vi har ett stort urval av naturlitteratur och för barnen finns roliga och lärorika böcker, spel och annat kul. Vi har förstås ett stort utbud av entomologiskt material för den insektsintresserade. Håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer. Hos oss hittar du också Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. 

Varför inte överraska någon? Köp ett presentkort som kan gälla för köp i butiken, eller guidad aktivitet under året, valfri eller öronmärkt. En orkidévandring, fjärilsvanding eller kanske Humlans naturspanare till ett vetgirigt barn. Eller varför inte en övernattning? Möjligheterena är många! Har du inte möjlighet att komma hit så löser vi det ändå. Bara slå en signal.

Öppettider 

Alla dagar 10.00-16.00

E-butik

Via hemsidan här kan du göra beställningar av entomologiskt  material från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du ser kategorierna här till vänster för e-butiken.

 

Varmt välkommen till oss! 

    

 

Uppdaterad 2024-03-28

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår