Välkommen till vår butik, café och e-butik!

I vår trevliga butik hittar du en mängd fina Ölandsprodukter, fina affischer, smycken, vantar, fågelholkar och mycket annat! Vi har förstås ett stort utbud av entomologiskt material för den insektsintresserade. Håvar och håvtillbehör, insektsnålar, spännbräden och mycket mer. Hos oss hittar du även böcker som exempelvis Nationalnyckeln och annan kvalitetslitteratur. För barnen har vi gott om pyssel, spel och roliga böcker.

Julmys i december!
Lördag 16/12 10-15 är du välkommen till oss för att köpa fina julklappar och fika i vårt mysiga café.

Varför inte överraska någon med en upplevelse. Köp ett presentkort som kan gälla för valfri, eller öronmärkt,  guidad aktivitet under 2024. En orkidévandring, fjärilsvanding eller kanske Humlans naturspanare till ett vetgirigt barn. Eller varför inte en övernattning? Möjligheterena är många! Har du inte möjlighet att komma hit så löser vi det ändå. Bara slå en signal.

I vårt café finns från vår till höst god fika och glass. Du kan sitta inomhus i vår mysiga matsal eller ute i trädgården och njuta i vackert väder.

Via hemsidan här kan du göra beställningar av entomologiskt  material från butiken 24 timmar om dygnet, 365 dagar om året. Du ser kategorierna här till vänster för e-butiken.Varmt välkommen till oss! 

    

 

Uppdaterad 2023-10-31

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår