Bo på Station Linné året runt
Att bo på Station Linné ger dig en rofylld bas för att uppleva Ölands fantastiska natur och årstidsväxlingar. Här bor du intill UNESCOs världsarv, Stora Alvaret, och Mittlandsskogens lummiga grönska.

Här vistas du i en unik miljö på en verksam forskningsstation. Vår vision är att bidra till en hållbar framtid och att gynna den biologiska mångfalden. Det är detta som, tillsammans med det unika läget, gör Station Linné till ett alldeles speciellt boende! Våra 27 rum är fördelade på enkel- och dubbelrum samt en svit/familjerum, alla med privat dusch och toalett.

November till april kan du lägga till lakan och handdukar, samt slutstädning. Under den här perioden har vi begränsad personlig service. Du har alltid tillgång till välutrustat boendekök och matsal.

Från maj till oktober kan du lägga till frukost, lakan och handdukar samt slutstädning. I vårt välutrustade kök finns allt du behöver för att tillaga egna måltider som du sedan kan njuta av i vår mysiga matsal eller i trädgården. 

Dagtid, från vår till höst, har vi öppet i vårt café, och i vår butik hittar du en mängd fina ölandsprodukter, böcker och mycket annat för både stora och små.

Våra vandringsleder finns utanför dörren, vi har kartor med information om vad du ser på vägen att låna ut. Inte nog med det, Mörbylångaleden passerar rakt genom vår trädgård! Missa inte heller vårt program fyllt av naturguidningar och naturspaning för barnen.
Varmt välkommen till oss och tack för att du med din bokning stödjer svensk forskning!

Har du frågor? Du hittar många svar under "Vanliga frågor och svar".
Ring oss på 0485–302 26, eller maila boende@stationlinne.se
T
elefontid: Måndag-fredag 10-15

uppdaterad 2024-03-25

 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår