Humlans naturspanare

Humlans naturspanare är en naturaktivitet för vår yngre publik. Vi tittar närmare på djuren kring stationen. Vilka djur som dyker upp varierar från gång till gång! Men gemensamt brukar vara att de är mycket små.


Varje måndag, onsdag och fredag från 24 juni fram till fredag 2 augusti samlas vi vid Station Linné och beger oss ut på upptäcktsfärd i naturen.

Humlans naturspanare är en populär naturaktivitet på lek och al(l)var. Tillsammans med Station Linnés egna forskare beger vi oss ut i omgivningen med håvar och mikroskop för att undersöka växter och djur. Vad vi tittar på beror på vad som händer just nu så det kan bli nya, spännande aktiviteter vid varje tillfälle. Du får ta med dig dina föräldrar - gratis. 

Du bestämmer själv om du vill delta vid ett eller flera tillfällen. Vid regn håller vi oss (oftast) inomhus. Våra humlanaktiviteter genomförs i samarbete med studieförbundet Sensus.

Datum: Måndagar, onsdagar, fredagar perioden 24 juni till 2 augusti.
Tid: kl 10-12
Pris: 150 kr/barn, vuxna går med gratis!

 


Föranmälan till info@stationlinne.se eller 0485-385 84
Betalning sker på plats med kort eller Swish 

Aktiviteten kan med fördel även bokas av hela skolor, enskilda klasser eller grupper. Kontakta oss för ytterligare information.

Denna aktivitet genomförs i samarbete med studieförbundet Sensus.

 På spaning efter fjärilar

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår