2022-12-05

Bli medlem eller medstiftare!

För bara 150 kr blir du medlem i föreningen Station Linné. Lite mer kostar det att bli medstiftare - men det gör dig också till livstidsmedlem!

Den tredje december samlades 12 nya och gamla medlemmar för att under Ulla-Britt Anderssons kunniga ledning lära oss mer om träd och buskars knoppar om vintern. Under 2023 kommer fler medlemsaktiviteter anordnas.

Föreningen Station Linné bildades år 2008 och är en liten ideell förening med huvudsyfte att verka för forskningsstationens fortsatta verksamhet och vetenskapliga arbete och att samla in medel till detta. Men vid sidan om att verka för Station Linnés fortsatta forskning och publika verksamhet anordnar föreningen alltså exkursioner, medlemsmiddagar och seminarier för medlemmarna. 

Medlem blir du genom att via bankgiro 254-8246 betala in årsavgiften till mottagare Föreningen Station Linné. Du kan även swisha direkt till föreningen, swish nummer 123 377 01 04

Ange namn, e-postadress och skriv vad inbetalningen avser.

Vuxen 150 kr/år
Stödmedlem 500 kr/år

Ett alternativ, för dig som verkligen vill göra skillnad är att bli medstiftare. Då betalar du in 10 000 kr (kan delas upp tills du nått den summan). Mer info om hur du blir medstiftare hittar du här, och där hittar du även listan på alla som valt att bli medstiftare hittills.

  • Stationschef Dave visar upp en insektssamling

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår