2023-01-17

Förbättrade utemiljöer

Beviljade medel till skyltar, bihotell och utemiljöer!

Före jul fick vi det glädjande beskeden att Föreningen Station Linné beviljats 35 000 kronor i miljömålspengar av Länsstyrelsen och ytterligare 50 000 kronor för landsbygdsutveckling av Mörbylånga kommun. Pengarna ska användas till fortsatt utveckling av vår rosenträdgård, samt för det första beloppet nya skyltar till våra vandringsleder vandringsleden och till utveckling av insektsträdgården framför vår boendedel.

I skyltprojektet har vi Ölands naturskyddsförening som samarbetspartner. Det kommer att bli graverade metallskyltar på 22 platser längs våra vandringsleder. På skyltarna finns kort information i text, men också QR-koder, så att du med mobilen kan länkas till undersidor på vår hemsida med fördjupad information och info på engelska.

Vill du bli medlem i Föreningen Station Linné så swisha medlemsavgiften 150 kr till: 123 377 01 04Ange e-postadress och skriv vad inbetalningen avser. Medlemsavgift kan ofta betalas via bankgiro 254-8246, till Föreningen Station Linné. 


Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår