Föreningen Station Linnés vänner

Föreningen Station Linné bildades 2008 med huvudsyfte att verka för forskningsstationens fortsatta verksamhet och inriktning.

Det är en liten ideell förening som vid sidan om att verka för Station Linnés fortsatta forskning och publika verksamhet också anordnar exkursioner och seminarier för medlemmarna. Föreningen ska också informera om stiftelsen och dess verksamhet, samt allmänt verka för dess ändamål.

Medlem blir du genom att via bankgiro 254-8246 betala in årsavgiften till mottagare Föreningen Station Linné. Du kan nu även swisha direkt till föreningen, swish nummer 123 377 01 04. Ange alltid namn och epostadress tack!

Ange namn, e-postadress och skriv vad inbetalningen avser.

Vuxen 150 kr/år
Stödmedlem 500 kr/år

Föreningen Station Linné har grundat en stiftelse vars ändamål är att bedriva forskning, utbildning, undervisning och ungdomsverksamhet i anslutning till det öländska landskapets natur och kultur. 

Föreningens främsta funktion är att informera om stiftelsen Station Linné och dess verksamhet, samt allmänt verka för dess ändamål. 2024 byter föreningen namn till Föreningen Station Linnés vänner, för att tydliggöra sin roll som supportförening till forskningsstationen.

I juli 2008 grundade Föreningen Station Linné ett företag, idag med namnet Station Linné AB som driver de utårtiktade verksamheter samt utvecklar nya projekt till Station Linné. Stiftelsen Station Linné grundades i december 2009.


QR-kod Föreningen Station Linné

QR-kod till Föreningen Station Linné

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår